Dapur Tanpa Sempadan Roti Jala Macam Mana

Image Result For Dapur Tanpa Sempadan Roti Jala Macam Mana

Image Result For Dapur Tanpa Sempadan Roti Jala Macam Mana

  • Fauziahsamad Com

    Alhamdullilah percubaan selepas lama tak buat, menjadi. Roti Jala ni sebenarnya kerja UnclePali. Kalau dia ada rumah tadi, pasti Kjee tak boleh dekat..

  • Fauziahsamad Com Ikan Masak Cincuan Aka

    Kekadang arwah bonda panggil lauk ni masak Cincuan. Kekadang Pindang Serani. Ntah yang mana satu yang betul, Wallahualam. Tadi Kjee .

  • My Kuali Seripayaku

    Menu berbuka kak rose petang semalam merajinkan dir bersauna didapo untuk menjala ni pun dari permintaan tukang makan yang nak kan berbuka dengan roti jala .

  • Secubit Garam

    Resipi K.Nor ambil kat dapur Rima Singapore Maaf la ya tak dpt nak translate, jd K.Nor copy paste jer dari blog Rima. Pada yg nak cuba dan tak berapa faham dlm BI .